Praesent ac sem in neque venenatis tristique. Morbi et ligula velit. Nullam a augue vel mi porta vestibulum non ac elit. Vivamus convallis tortor et fermentum semper. In hac habitasse platea dictumst.
Welcom To Jevent
Praesent ac sem in neque venenatis tristique. Morbi et ligula velit. Nullam a augue vel mi porta vestibulum non ac elit. Vivamus convallis tortor et fermentum semper. In hac habitasse platea dictumst. Curabitur eget dui id metus pulvinar suscipit.
DONATION
Praesent ac sem in neque venenatis tristique. Morbi et ligula velit. Nullam a augue vel mi porta vestibulum non ac elit. Vivamus convallis tortor et fermentum semper. In hac habitasse platea dictumst.
CONFERENCE OR EVENT SCHEDULE
speaker
speaker
Йорданка Фандъкова, кмет на гр. София
Мария Габриел, eврокомисар (обръщение)
Веселин Тодоров, Клъстер София град на знанието
speaker
Ролята на дигиталното гражданство за създаване на общества на знанието и поддържане на конкурентоспособността на града - Любомир Минчев, основател и изпълнителен директор на Telelink
Дигиталната трансформация в София и
speaker
speaker
Градовете на знанието: Глобална програма и опит от Виена - д-р Андреас Бранднер, управляващ директор на Knowledge Management Associates, Австрия
Smart специализацията като свързващ елемент между регионалната политика, speaker CEO at Crown.io
1.Бизнес и клъстери, основани на знанието: Как моделите от индустрията 4.0, най-новите технологии и цифровата трансформация променят стандарта на живот и стимулират инвестициите в местната икономика.
Стамен Янев, Изпълнителен директор
speaker
speaker
CUSTOMER TESTIMONIALS
OUR SPEAKERS
PRICING PLANS
Register
EVENT FAQS
First Awesome Feature
First Awesome Feature
First Awesome Feature
First Awesome Feature